Esti solicitant? Gaseste cel mai bun traducator!

Angajez traducator

Traducatori recomandati

Traducator BUCURESTI - Anca Dragomir Anca D BUCURESTI Ofer servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat si apostilarea documentelor, dar si servicii de consultanta.

Traducator BUCURESTI - Diana Andreea Dinca Diana Andreea D BUCURESTI Ofer servicii profesionale de traduceri, din limba engleză în limba română, respectiv limba română - limba engleză, la prețuri competitive pe piață, pentru materiale de specialitate în orice domeniu ( excepție făcând tehnic și administrativ, bilanțuri și juridice).

Traducator BUCURESTI - Ina Istrate Ina I BUCURESTI Sunt traducator autorizat de limba polona si engleza din 2008.

Traducatori BUCURESTI

Am de tradus o hotarare judecatoreasca dil Romana in Slovaca »
aprox.120 pagini »
data 17-18 aprilie pentru un training produse cosmetice profesionale »
17-18 aprilie 7-8 ore /zi domeniu: chimic, cosmetic, beauty »
Buna.. am nevoie de un traducator romana - italiana, pentru asistarea la o tranzactie de vanzare cumparare in Craiova »
editura de consultanta in domeniul resurselor umane, contabilitate si afaceri cautam traducator pentru colaborare traduceri in si din limba bulgara. »
as vrea sa stiu cat ma costa »
Se cauta traducator greaca germana pentru un proiect. »
doresc traducerea a 30d e haiku din romana in japoneza »
Firmă de traduceri caută freelanceri, buni cunoscători de limba germană şi română, în vederea unei colaborări pe termen lung. Oferim volum de lucru constant. »
Buna ziua, Ne puteti transmite oferta dvs. de pret pentru traducerea unor acte necesare in fata instantei de judecata din limba romana in limba croata de catre un traducator autorizat de Ministerul justitiei.. Sunt ap1 »
caut persoana cunoascatoare limba franceza,vorbit f bne,cunoscatoare termeni si utilaje agricole,de preferat din pitesti si localitatile invecinate,pt insotire franta pt o saptamana,o saptamana jumatate,ofer mancare,caz1 »
intre orele 8.30-17.00 »
« < 2 3 4 5 6 > »