Esti solicitant? Gaseste cel mai bun traducator!

Angajez traducator

Traducatori recomandati

Traducator BUCURESTI - Anca Dragomir Anca D BUCURESTI Ofer servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat si apostilarea documentelor, dar si servicii de consultanta.

Traducator BUCURESTI - Diana Andreea Dinca Diana Andreea D BUCURESTI Ofer servicii profesionale de traduceri, din limba engleză în limba română, respectiv limba română - limba engleză, la prețuri competitive pe piață, pentru materiale de specialitate în orice domeniu ( excepție făcând tehnic și administrativ, bilanțuri și juridice).

Traducator BUCURESTI - Ina Istrate Ina I BUCURESTI Sunt traducator autorizat de limba polona si engleza din 2008.

Traducatori BUCURESTI

salut . ma numesc mihai administrez niste site uri. maintreseaza un pret pt traducerea continutului site ului din eng - franceza. mentionez ca nu am termen fix astfel incat putem sa fragmentam traducerea in fct de progr1 »
Caut interpret de limba franceza din jud.Dolj (Calafat sau Craiova) disponibil în a doua jumatate a lunii aprilie 2013. Multumesc de a ma contacta »
am nevoie de un interpret de limba turca cca 4 ore maine 13.03.201 »
salut . ma numesc mihai administrez niste site uri. maintreseaza un pret pt traducerea continutului site ului din eng - franceza. mentionez ca nu am termen fix astfel incat putem sa fragmentam traducerea in fct de prog1 »
colaborare pe termen lung cu proiecte constante »
Traducator autorizat de limba rusa- ore de limba rusa la domiciliu ptr copii ! »
salut . ma numesc mihai administrez niste site uri , maintreseaza un pret pt traducerea continutului site ului din eng - spaniola. mentionez ca nu am termen fix astfel incat putem sa fragmentam traducerea in fct de pr1 »
Pentru colaborarea de lunga durata. In acest moment avem un text tehnic de 49 de pagini care trebuie tradus din IT in DE »
Traducator autorizat Focsani , ro-fr, fr-ro, »
In prezent, necesitatile noastre se refera la traduceri exclusiv din limba engleza in limba romana, din domeniul auto. Obiectivul nostru este de a realiza o colaborare pe termen lung, de aceea in cazul in care sunteti 1 »
salut . ma numesc mihai administrez siteul www.about-romania.net (si alte site uri). maintreseaza un pret pt traducerea continutului site ului din eng - rusa. mentionez ca nu am termen fix astfel incat putem sa fragmen1 »
buna ziua,va rog faceti traduceri din slavona bisericeasca? »
« < 3 4 5 6 7 > »