DESPRE NOI

CautTraducator.ro isi propune sa fie cea mai mare comunitate de traducatori din Romania, care pune in contact traducatorii cu persoanele care au nevoie de serviciile acestora.

Ai nevoie de un traducator?

Pentru a gasi in cel mai scurt timp traducatorul de care ai nevoie, iti recomandam sa cauti direct in baza noastra de date dar si sa postezi gratuit un anunt la care traducatorii interesati vor putea aplica. Ulterior, solicita datele de contact ale traducatorilor cu care doresti sa iei legatura (10 euro – datele de contact pentru 5 traducatori pe care ii alegi de pe CautTraducator.ro).

Esti traducator?

Inscrie-te gratuit pe site, creeaza-ti un profil cat mai complet si aplica la anunturile postate de persoanele care au nevoie de serviciile tale.

Vrei sa iti gasesti clienti cat mai repede? Nu astepta sa fii contactat. Foloseste optiunea Contacteaza direct solicitantul din pagina anunturilor in care aceasta se regaseste.

Recomandare: Te sfatuim sa tratezi fiecare client cu atentie si sa prestezi servicii de calitate, pentru a primi cat mai multe recomandari pozitive. Acestea te vor ajuta sa iti gasesti clienti si sa fii afisat prioritar atunci cand persoanele interesate cauta traducatori pe CautTraducator.ro.